Planera ditt besök

Bra att veta innan ditt besök

Får man ta med sig mat eller dryck in på Lek&Bus Adventure Zone?

Nej, men vi har ett café där du kan äta och dricka gott under ditt besök hos oss.Passar Lek&Bus Adventure Zone för små barn?

Ja, vi har ett område för de allra minsta (0-3år) där de kan leka och busa med sina föräldrar.
Vi rekommenderar ett besök under vardagarna för högsta mysfaktor då det är lite lugnare stämning på leklandet.Kan man fira sitt kalas hos er?

Absolut! Boka online eller ring oss så hjälper vi dig. Kolla gärna all info under fliken kalas innan du bokar.Får man ha skor på Lek&Bus Adventure Zone?
Nej, pga hygienskäl måste alla som vistas på Lek&Bus ha strumpor på sig. Särskilda trampolinstrumpor måste bäras av alla lekande. Dessa finns att köpa i entrén.

Finns det en parkeringsplats?
Precis utanför Lek&Bus Adventure Zone finns en stor gratis parkeringsplats för alla våra gäster.


Går det att förebygga risken att skada eller göra sig illa på Lek&Bus Adventure Zone?

Ja, var noga med att läsa och följa de regler och säkerhetsföreskrifter som vi har satt upp. Observera att Lek&Bus Adventure Zone är en sportanläggning där skador kan ske. Liksom alla sporter måste deltagarna själva välja om fördelarna med sporten är värda risken för skada. Att hoppa på trampoliner/ i parkourparken/ leklandet skapar risken för eventuell skada även när det är säkert. Dessutom vet vi att trötta ben och armar ökar risken för snedsteg. Så var noga med att vila och fyll på med energi under tiden, hoppa säkert, följ reglerna, hoppa på din kunskapsnivå och gör inget för avancerat du inte behärskar. Hoppa över det sista hoppet om du är för trött och kom tillbaka och ta nya tag en annan dag. Vi har ju faktiskt öppet varje dag kl. 10-19.Kan mitt barn besöka Lek&Bus Adventure Zone själv?

Barn upp till att de fyllt 12 år måste alltid ha med sig en medföljande vuxen under hela sitt besök på Lek&Bus. Barn som är 12-16 år kan komma själva till Lek&BUs om vi har ett skriftligt godkännande från vårdnadshavare, detta i enlighet med EU-regler som vi för allas säkerhet och trygghet såklart följer. Kom in till oss på Lek&Bus så kan ni fylla i blanketten hos oss, samt att vi tillsammans kan gå igenom våra regler.Finns det dusch och omklädningsrum?

Vi har tyvärr inga duschmöjligheter, däremot är toaletterna tillräckligt stora för att ni skall kunna byta om där.Får man använda kamera eller mobiltelefon för att fotografera?

Ja så länge ni iakttar varsamhet mot andra gäster. Om ni filmar eller tar kort så får ni gärna använda #lekobusadventurezone när ni delar på sociala medier. Följ oss gärna på Facebook och Instagram.Kan Lek&Bus Adventure Zone bokas för kick-off eller företagsevent?

Ja kontakta oss på info@lekobusadventurezone.se eller besök oss så ger vi er ett skräddarsytt förslag på ett event som vi lovar ni kommer minnas. Lek6Bus är idealt för ett fartfyllt actionfyllt företagsevent där alla oavsett förutsättningar kan utmana sig själva – perfekt för teambuilding och att ha kul med gruppen.