Skolor/ idrottsföreningar

Svårt att veta vad du ska planera för nästa utflykt? Rollen som lärare med outtömlig kreativitet utmanas ibland när barnen frågar: ”Var ska vi på utflykt?”, eller ”Kan vi inte göra något nytt efter dagis”. Låt oss hjälpa dig att fylla på med kreativiteten och göra din aktivitetsplanering lite enklare. Berätta vad just er skola vill göra för aktiviteter, så bollar vi med några idéer som kan vara intressanta för klassen.

Vi tar emot alla skolklasser, fritidsgrupper och idrottsföreningar i Stockholm och hela Sverige. Som lärare eller ansvarig ser du bara till att boka i tid innan, så reserverar vi åt er. Minst 1 ledare/5st barn måste närvara under hela besöket. Ni ansvarar själva för att barnen följer de regler som finns. Att hitta hit är inga problem och det finns god kommunikation med bussar som går utanför; det här gör det enklare för även större skolklasser att komma till leklandet. Restiden är ca 30-40 minuter från centrala Stockholm.
Vardagar 10-16, 110kr/barn, strumpor 20kr/par mot rekvisition.

Förbokning krävs och görs på telefonnr. 08-6267888 minst 2 dagar innan besöket.


Skolor och föreningar
En viktigt del av vår verksamhet är att underlätta för föreningar och skolor som har svårt att få tider i hallar för lektioner och träningar. Lek&Bus Adventure Zone är anpassat för att ha regelrätta lektioner på airtracksen, styrketräning i Ninja Warrior-banan eller träna gymnastik/balans/koordination i trampolinparken. Att som förening ha sina terminsavslutningar eller specialteknikträningar vet vi också har varit väldigt uppskattat. För gruppbokning gäller att det skall vara minst 15 deltagare, tänk på att ni också kan boka in instruktör för ert besök. Maila oss på info@lekobusadventurezone.se för mer info/offert.